Unknown device on Win 10

Discussion in 'UDOO X86' started by Renato Mascagni, Dec 16, 2017.

  1. Renato Mascagni

    Renato Mascagni New Member

    Joined:
    Dec 16, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello guys, I've just bought a couple of UDOO X86 Ultra and succesfully installed Win 10 on the 32 GB EMMC.
    I also installed the arduino IDE setting up the board with the correct drivers for COM3 and upgraded the wifi and bluetooth drivers with the Intel Assistant.
    So everything is pretty fine both on Arduino and Win 10 but still the device manager misses something and there is an unknown device in the list
    Device manager.png
    It says is an ACPI device and is not possible to find the correct dirver to install
    Anyone has a suggestion about it?
    Thanks a lot, Renato
     
  2. Warlock

    Warlock New Member

    Joined:
    Dec 20, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I got the same issue
     

    Attached Files:

  3. LDighera

    LDighera UDOOer

    Joined:
    Jan 13, 2014
    Messages:
    203
    Likes Received:
    36
    Me too. :)

    I've attached a screen capture showing the Device Manager and Event Viewer windows. From what I can deduce from the information in the Event Viewer (accessed from the Properties dialog), it seems Windows was unable to install the device driver for my Cannon Lide35 scanner. Windows requires a newer driver, and I've been successful in specifing the Lide60 driver to make it operational, but that seems to go away after a while.

    unkn-dev.JPG
     
  4. Leonardo Gardin

    Leonardo Gardin UDOOer

    Joined:
    Oct 4, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    me too! Same issue.
     
  5. ccs_hello

    ccs_hello UDOOer

    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    516
    Likes Received:
    188

Share This Page